We kunnen jullie ondersteunen door een deel van de administratie over te nemen of door de telefoons te doen die je zelf niet graag doet of geen tijd voor hebt.
bedrijfslogo

Een greep het aanbod dat we bieden hebben voor u of uw bedrijf


Administratie, opvolging, verwerking, dit vraagt allemaal wel wat tijd als je het goed wil doen. Daarom bieden wij jou hulp aan om dit alles vlot en vooral tijdig rond te krijgen.
Bellen, iets wat veel van jouw tijd inneemt? Ben je druk bezig en kan je niet opnemen? Elk telefoontje is natuurlijk belangrijk! Dit doen we graag voor jou.
Dagelijkse planning, wijzigingen moeten allemaal tijdig bij de juiste personen geraken. Geen probleem voor ons, wij volgen alles op en checken alles zodat uw dag vlot verloopt.
Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, ... zoveel Social Media om bij te houden. Maar jouw klanten willen natuurlijk ook op de hoogte zijn. Wij checken voor jou op regelmatige basis of alles up-to-date is en werken bij waar nodig.
Weet je niet goed hoe te beginnen aan een website? We helpen je graag op weg. Een website laten maken vinden velen direct duur en niet nodig, maar zelfs voor weinig geld kan je een mooie, aangepaste site maken.
Dit is maar een greep uit wat we te bieden hebben, aarzel zeker niet om ons te contacteren wanneer we iets anders kunnen betekenen voor uw bedrijf.